• April 29, 2024

Fabrica de ciocolata, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze in fabrica de ciocolata din Germania pe posturile de ambalat sortat si etichetat. Se ofera cazare si transport, se lucreaza 5 zile pe saptamana, un singur schimb, salariul este de 2100 euro NET/luna. Se ofera cazare si transport. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-limba germana-avantaj

Se ofera:
-salar 2100 euro NET/luna
-contract de munca
-transport
-cazare
-asigurare medicala

Date de contact: 0727.247.672
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !