• May 7, 2024

Fabrica de bere, Germania!

Fabrica de bere din Germania, orasele Frankfurt si Stuttgard angajeaza personal pe postul de operatori banda, ambalare si etichetare. Se ofer cazare si transport din Romania-Germania, salariul de 2000 euro NET/luna, se lucreaza 8 ore/zi posibilitatea de a face ore suplimentare. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep!

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a lucra in ture
-posibilitatea la efort sustinut

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare
-transport din Romania
-contract de munca

Date de contact: 0759346562, 0727642281, 0754765149, 0748501071,0759464918
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!