• May 30, 2024

Depozit de haine din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit cu produse vestimentare din Germania situat la 80 km de orasul Frankfurt, angajeaza personal pe pozitia de order-picker. Programul de lucru fiind de luni-vineri, de la 08:00-17:00, cu posibilitatea de a face ore suplimentare. Salariul este de 12.43 euro/ora+sporuri, se ofera cazare moderna contracost, asigurare de sanatate si acces la servicii medicale, transport la locul de munca, etc. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-permis de conducere-avantaj
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a sta peste program la necesitate
-conditie fizica buna

Se ofera:
-salariul de 12.43 euro/ora+sporuri
-contract de munca
-cazare contracost-12 euro/zi
-asigurare medicala
-transport la locul de munca

Date de contact: 0744.342.994
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!