• June 12, 2024

Depozit de capsuni, Germania!

Se cauta personal care sa lucreze in depozite de capsuni in orasele Hamburg, Frankfurt, Stuttgart din Germania. Se ofer cazare si transport din Romania-Germania, salariul de 2000 euro NET/luna cu posibilitatea de a face ore suplimentare. Nu se percep taxe si comisioane! Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a lucra in ture
-posibilitatea la efort sustinut

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare
-transport din Romania
-contract de munca

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !