• June 13, 2024

Depozit de ambalare si sortare ciuperci,Germania

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze in depozit de ambalare si sortare ciuperci. Depozitele se situeaza in orasele Hamburg, Frankfurt, Stuttgart din Germania. Se ofera salariul net de 2000 euro NET/luna cu posibilitatea de a face ore suplimentare. Se lucreaza de luni-vineri intre 8 ore/zi, cazarea si transportul sunt gratuite. Nu se percep taxe si comisioane. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-puctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a lucra in ture
-posibilitatea la efort sustinut

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare
-transport din Romania
-contract de munca

Date de contact: 0726844655 ,0759464918, 0759484715 ,0766344717,0745479262
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!