• June 14, 2024

Fabrica de napolitatane, angajeaza personal !

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Fabrica de napolitane din Germania, orasele Hamburg, Frankfurt si Stuttgart angajeaza personal pe posturile de operatori banda la ambalat si impachetat. Se ofera contract de munca legal, salariul este de 2000 euro NET/luna cu posibilitatea de a face ore suplimentare pentru marirea acestuia, se ofera cazare si transport din Romania. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-contract de munca legal
-asigurare medicala
-cazare
-transport din Romania

Date de contact: 0759464918, 0759484715, 0754628971
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!