• June 16, 2024

Depozit de portocale, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit de portocale din Germania angajeaza personal, se ofera salariul de 2000 euro net+posibilitatea de a face ore suplimentare, contract de munca direct cu angajatorul german. Durata contractului este de 3-6 luni cu posibilitatea de prelungire, se ofera transport din Romania, cazare, nu se percep taxe sau comisione. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-dorinta de lucru
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-disciplina

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-contract cu angajatorul german
-asigurare medicala
-transport din Romania
-cazare

Date de contact:0759346562,0754765149, 0727642281,0748501071
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!