• June 17, 2024

Depozit de sortat fructe si legume, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozite de sortat fructe si legume din Germania angajeaza personal in orasele Frankfurt, Stuttgart si Hamburg. Se ofera cazare si transport pentru persoanele din Romania, programul de munca este de 8-10 ore/zi. Salariul este de 2000 euro NET/luna cu posibilitatea de a face ore suplimentare pentru marire. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-persoana responsabila si integra
-fara cazier judiciar

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare
-transport din tara
-contract de munca
-asigurare medicala

Date de contact:
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!