• June 18, 2024

Se cauta personal la cules de rosii, Germania-Austria!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal pentru a culege rosii in diferite zone din Germania si Austria. Se lucreaza un singur schimb, angajatorul ofera cazare, mancare si transport la locul de munca in fiecare zi. Salariul este de 2000 euro NET/luna, in functie de numarul de ore pe care il lucrati. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-conditie bun de munca fizic si psihic

Se ofera:
-salariul de 2000 euro net/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare pentru marirea acestuia
-cazare
-transport
-alocatie pentru copii

Date de contact:
Pentru detalii si intrebari va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon:
0746692857, 0728513959, 0758698989, 0766344717

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !