• June 20, 2024

Depozit de legume si fructe din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit de legume si fructe din orasul Landshut aflat in sud-estul Germaniei, angajeaza personal. Ca si activitati principale aveti de pregatit fructele si legumele pentru comenzi si de pastrat curatenia in depozit. Se ofera salariul de 15 euro brut/ora, cazare contra-cost, bonusuri, idemnizatie de tura, posibilitatea de a face ore suplimentare. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-forma fizica buna
-posibilitatea de a lucra in tura de noapte

Se ofera:
-salariul de 15 euro brut/ora
-cazare contracost
-instructaj in limba romana
-idemnizatii de tura
-ore suplimentare

Date de contact: 004197617942561
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!