• June 21, 2024

Fabrica de iaurt din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Fabrica de iaurt din Germania, orasele Hamburg si Frankfurt angajeaza personal , pe posturile de ambalat si etichetat iaurt. Se ofera salariul de 2000 euro de inceput, cazare, contract de munca cu angajatorul german si transport organizat din tara. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-puctualitate
-posibilitatea de incepere imediata
-fara cazier judiciar sau alte antecedente

Se ofera:
-salariul de 2000 euro de inceput
-cazare
-mancare sau bani de mancare
-transport organizat din tara
-asigurare medicala
-contract de munca cu angajatorul german

Date de contact: 07454.628.971/0743.331.666/0731.595.882

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!