• June 22, 2024

Sortare castraveti, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit de sortat castraveti din orasele Hamburg, Frankfurt, Stuttgart angajeaza personal, se lucreaza 8 ore pe zi de luni pana vineri , salariul este de 2000 euro NET cu posibilitatea de a face ore suplimentare pentru marirea acestuia. Se ofera cazare si transport. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-fara cazier judiciar
-conditie buna de munca fizic si psihic

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare
-mancare
-transport

Date de contact:
Pentru detalii si intrebari va rugam sa sunati la unul din numerele de telefon:
0748501071 ,0734581208, 0747566657

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!