• June 26, 2024

Depozit sortare sticle, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze intr-un depozit din Germania pentru sortarea sticlelor. Se ofera salariul de 2000 euro NET/luna, cazare, transport la locul de munca, contract de munca pe o perioada nedeterminata, asigurare medicala, etc. Se lucreaza 8 ore/zi de luni-vineri. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-varsta maxima 45 ani

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-program de lucru 8 ore/zi, de L-V
-contract de munca pe o perioada nedeterminata
-asigurare medicala
-transport asigurat la locul de munca
-cazare gratuita

Date de contact: 0757.472.689

Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!