• July 5, 2024

Fabrica de Coca Cola, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze intr-o fabrica de Coca Cola din Germania. Nu se cere limba sau experienta, se lucreaza ca operator banda la ambalat si etichetat. Salariul este de 2000 euro NET/luna, se ofera cazare, asigurare medicala si transport pana la cazare. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-conditie bun de munca fizic si psihic

Se ofera:
-salariul de 2000 euro NET/luna
-cazare
-transport
-mancare
-alocatie copii
-asigurare medicala

Date de contact: 0759.346.562/0727.642.281/0754.765.149/0759.356.724
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!