• July 6, 2024

Depozit de fructe si legume, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit de fructe, legume si produse alimentare din orasele Krefeld, Koln, Bonn, Frankfurt,Bottrop, Germania angajeaza personal care sa lucreze in productia acestora. Se lucreaza de luni pana vineri 8 ore/zi, salariul este de 2000 euro cu posibilitatea de a face ore suplimentare. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-fara cazier judiciar

Se ofera:
-salariu de 2000 euro net/luna
-contract de munca cu angajatorul german
-asigurare medicala
-transport asigurat din tara
-cazare

Date de contact:
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa contactati numarul de telefon: *0771.670.685/0743.471.935* Pentru mai multe detalii APASA AICI !!!!!!!!!!

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !