• July 7, 2024

Fabrica de covrigi din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu privire la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze intr-o fabrica de covrigi din orasele Stuttgart, Hamburg si Frankfurt din Germania. Se lucreaza de L-V, 8 ore/zi, se ofera salariul de 2000 cu posibilitatea de a face ore suplimentare pentru marire. Se asigura cazare si transport. Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-fara cazier judiciar
-motivatie si dorinta de a invata
-capacitate de exercitiu

Se ofera:
-salar de 2000 euro NET/luna
-cazare
-transport asigurat pe ruta Romania-Germania

Date de contact:
Pentru mai multe informatii si detalii va rugam sa apasati AICI
!!!!!
0734581208, 0748501071, 0747566657

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!