• July 10, 2024

Fabrica de ambalat salata, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze intr-o fabrica din Germania pe postul de ambalare salata. Se ofera contract cu angajatorul german, salariul este de 2000 euro NET/luna, se lucreaza 8 ore/zi de luni-sambata in schimburi. Se ofera cazare si transport contracost. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !


Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-igiena degenta obligatoriu
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a lucra in 3 schimburi


Se ofera:
-salariul 2000 euro NET/luna
-contract de munca cu angajatorul
-cazare contracost
-transport contracost-se ia din primul salariu
-asigurare medicala
-instruire la locul de munca


Date de contact: +491744211079
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !


Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!


Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !


Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!