• July 11, 2024

Se angajeaza personal la cules de capsiuni, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Firma din Germania angajeaza personal pentru culesul capsiunilor, se ofera contract de munca, asigurare medicala si transport gratuit. Salariul este de 2000 euro/luna. Se ofera cazare contracost, complet utilata si o masa calda contracost. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-posibilitatea de a lucra in prezenta eferotului fizic sustinut
-fara cazier judiciar
-plecare in luna Aprilie

Se ofera:
-salariu minim 2000 euro/luna
-posibilitatea de marire a salariului raportat la cate KG culegeti/zi
-cazare contracost
-masa calda contracost
-transport din tara
-asigurare medicala
-contract de munca pe 2 luni cu angajatorul german

Date de contact: 0743.011.884
Pentru mai multe detalii, informatii si sunati la numarul de telefon afisat!!!

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !