• February 22, 2023

Fabrica din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Fabrica din orasele Frankfurt, Hamburg, Stuttgart angajeaza personal pe posturile de operatori banda. Se ambaleaza si eticheteaza diferite produse alimentare, programul de munca fiind de 8 ore/zi, 5 zile/saptamana, salariul de inceput 1600 euro net/luna. Se ofera cazare, transport, posibilitatea de a face ore suplimentare, etc. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-perseverenta
-posibilitatea de incepere imediata

Se ofera:
-salar de 1600 euro net/luna
-contract de munca
-cazare
-transport
-asigurare medicala

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !