• March 10, 2023

Depozit productie, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal la un depozit de productie din Augsburg, Germania! Se impacheteaza obiecte, lucruri, accesorii din metal dupa care se aseaza pe rafturile din incinta. Salariul net lunar 1650-1850 euro, se lucreaza 8 ore/zi de luni-vineri, avans la 2 saptamani de munca, bonus 100 euro lunar daca va prezentati toata luna la munca. Se ofera contract pe o perioada nedeterminata, cazare, etc. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-limba germana nivel mediu

Se ofera:
-salariul de 1650-1850 euro/net luna
-cazare asigurata
-avans la 2 saptamani
-bonus de prezenta, 100 euro/luna
-contract pe o perioada nedeterminata

Date de contact: 0756337864
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa contactati numarul de telefon : 0756337864

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !