• March 16, 2023

Depozit din Olanda, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit din Olanda, angajeaza personal pe posturile de order picker, scanare si munca in depozit. Se munceste intru-un colectiv de romani, permisul de conducere si limba engleza prezinta un avantaj. Se lucreaza 8 ore/zi de luni-viner, posibilitatea de a lucra ore suplimentare, salarizarea se face saptamanal, se asigura transport dus-intors la locul de munca, echipanet de munca, cazare-contracost. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a face efort

Se ofera:
-salariul de 1600-1800 euro NET/luna
-posibilitatea de a face ore suplimentare
-cazare-contracost
-plecari organizate din tara-contracost
-echipament de munca

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !