• March 21, 2023

Depozit de anvelope din Germania, angajeaza!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Depozit de anvelope din Germania, orasul Fulda angajeaza muncitori necalificati pentru incarcarea si descarcarea manuala a anvelopelor si manipularea acestora. Nu se cer cunostinte de limba germana, se ofera salariul de 1650-1700 euro net/luna, contract pe o perioada nedeterminata, cazare contra-cost, transport asigurat sau decontat din tara. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-forma fizica buna
-fara cazier judiciar

Se ofera:
-seriozitate
-salariul cuprins intre 1650-1700 euro NET/luna
-cazare+utilitati contra-cost-175 euro/luna
-contract de munca pe o perioada nedeterminata

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !