• March 31, 2023

Distribuire ziare si prospecte, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Se cauta personal care sa lucreze in sud/vestul Germaniei ca si distribuitori de ziare si prospecte. Se ofera contract de munca pe o perioada nedeterminata, se asigura transport din tara, programul de lucru este de luni-sambata si se lucreaza intre 45-60 ore/saptamana. Salariul este de 12 euro brut/ora, intre 1700-2300 euro/luna. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-puctualitate
-spirit de munca in echipa
-posibilitatea de a lucra ziua si noaptea
-posibilitatea de a face efort sustinut

Se ofera:
-salariul de 12 euro brut/ora
-contract de munca
-transport din Romania
-bonus de sarbatori

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !