• August 6, 2023

Ambalare produse alimentare, Germania!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Buna ziua, firma din Germania situata aproape de Dortmund angajeaza personal pe postul de ambalare diferite produse alimentare. Postul nu necesita calificare sau experienta, se ofera cazare si transport. Locul de munca avand conditii foarte bune de lucru. Se ofera salariu lunar atractiv 1800-2000 euro net, detalii la numarul de telefon din anunt, L-V orele 09-16. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit e munca in echipa
-fara cazier judiciar
-posibilitatea de a face efort
-conditie fizica decenta

Se ofera:
-salariul intre 1800-2000 euro NET/luna
-contract de munca
-cazare
-transport
-conditii de munca foarte bune
-asigurare medicala

Date de contact: 0269561663
Pentru mai multe detalii, informatii si numarul de contact APASATI AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!