• February 24, 2024

Fabrica de textile din Germania angajeaza personal!

Informatii generale cu priviere la locul de munca:
Fabrica de textile din Germania angajeaza personal , ca si sarcini aveti de capsat huse pentru scaune de masina , se lucreaza 8 ore/zi , 5 zile pe saptamana ,salarul este de 2150 euro net/luna, angajatorul ofera cazare, mancare sau bani pentru mancare, contract direct cu angajatorul. Limba germana nu este obligatorie . Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare personale pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-spirit de munca in echipa
-fara cazier judiciar
-varsta maxima 58 ani

Se ofera:
-salar de 2150 euro net/luna
-seriozitate
-cazare
-masa sau bani de mancare

Date de contact: 0748501071 0747566657
Pentru mai multe detalii si informatii va rugam sa accesati site-ul principal apasand AICI ! ! ! !

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans, comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs ! In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent.

Pentru mai multe detalii si informatii accesati linkul cu site-ul original de pe care a fost preluat anuntul ! Click aici !!!!