• July 4, 2024

Fabrica de condimente din Germania, angajeaza!

Buna ziua, se cauta personal la o fabrica de condimente din Germania, orasul Hamburg, se ofera salariul net de 1900 euro/luna, transport, cazare, etc. Nu se percep taxe si comisioane, se ofera contract de munca legal, nu se cere limba germmana. Va rugam sa fiti cu bagare de seama si sa nu oferiti niciodata bani in avans pentru niciun loc de munca, comisioane sau dosare pe care unii le percep !

Se cere:
-seriozitate
-punctualitate
-disciplina
-varsta curpinsa 18-60 ani
-fara cazier judiciar

Se ofera:
-salariul de 1900 euro net/luna
-cazare gratuita
-transport gratuit
-contract de munca legal

Date de contact:
Pentru detalii si intrebari va rugam sa sunati la numarul de telefon pus la dispozitie:
0754880922

Aceste anunturi sunt preluate si nu reprezinta firma in sine care se ocupa de toate detaliile amanuntite de care aveti nevoie si nici de contractual care urmeaza sa-l negociati , semnati , etc. Scopul acestui site de anunturi este de promovare , de a ajuta oamenii sa-si gaseasca un loc de munca mai usor prin mediul online.In josul paginiii o sa aveti un link care va duce la site-ul principal de unde a fost preluat anuntul curent. Va multumesc anticipat!

Va rugam si va indemnam sa nu oferiti nici un fel de avans comisioane sau informatii personale pe care unele firme s-ar putea sa le ceara , pentru siguranta si binele dvs !